Stichting VoedselSurplus

VoedselSurplus voorkomt voedselverspilling en zorgt dat dit voedsel waardevol wordt binnen de sociale horeca. Deze initiatieven verzorgen gezonde én gezellige maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners.
Wij brengen aanbod van voedseloverschotten en de vraag naar goedkope maar gezonde voedingsmiddelen bij elkaar en zorgen dat buurthuizen daarvan profiteren.

Enghlaan 4
3543BD
Utrecht
voedselsurplus.nl
Rechtsvorm: Stichting
uc
Impactdoel
Voedselverspilling voorkomen; zorgen dat buurthuizen toegang krijgen tot die voedseloverschotten en voordelige, gezellige en gezonde maaltijden kunnen maken voor kwetsbare doelgroepen.
SDG's
1 - geen armoede
2 - geen honger
3 - goede gezondheid en welzijn
11 - duurzame steden en gemeenschappen
12 - verantwoorde consumptie en productie
13 - klimaatactie
17 - partnerschap om doelstellingen te bereiken
Branche
Circulaire & duurzame productie
Sociale cohesie
Voedseltransitie & natuurbehoud
Impactgebied
Horeca & voeding
Logistiek

Ontdek meer ondernemers

StadsWormerij
8 - eerlijk werk en economische groei

| Sluit lokaal de voedselkringloop | Biedt (bio-)supermarkten, cateraars, horecabedrijven, bedrijfskantines, kantoren, etc. een Organisch Afvalservice | Produceert en levert Vermicompost uit Amersfoortse Keuken | Leert

Met Sas
2 - geen honger

Kookworkshops over voedselverspilling, en vegetarische/vegan catering met persoonlijke aandacht.

Heerschop Online
1 - geen armoede

Heerschop Online maakt merken en organisaties online beter zichtbaar door het creëren van relevante en onderscheidende content. En het gebruik van moderne internettechnologie. Heerschop Online inventariseert