Met Sas

Kookworkshops over voedselverspilling, en vegetarische/vegan catering met persoonlijke aandacht.

Bandoengstraat 72
3531 RN
Utrecht
www.met-sas.nl
Rechtsvorm: Eenmanszaak
Impactdoel
Minder voedselverspilling en de plantaardige transitie sexy maken ;)
SDG's
2 - geen honger
5 - gendergelijkheid
12 - verantwoorde consumptie en productie
13 - klimaatactie
Branche
Circulaire & duurzame productie
Voedseltransitie & natuurbehoud
Impactgebied
Horeca & voeding
Onderwijs

Ontdek meer ondernemers

Duurzaam Utrecht 2030
1 - geen armoede

burgerinitiatief om Utrechters met smalle beurs te helpen op hun manier duurzamer te leven

Level 5 Group BV
8 - eerlijk werk en economische groei

Wij bieden ontwikkelruimte voor ondernemers met veel ideeën en weinig tijd, in de vorm van circulaire experimenten. Deze projecten bieden ruimte aan mensen die perspectief zoeken

Restaurant Landhuis in de Stad
3 - goede gezondheid en welzijn

We zijn een restaurant met oog voor de wijk. We koken zo veel mogelijk lokaal en biologisch. Bij ons werken ook mensen met een afstand tot