Met Sas

Kookworkshops over voedselverspilling, en vegetarische/vegan catering met persoonlijke aandacht.

Bandoengstraat 72
3531 RN
Utrecht
www.met-sas.nl
Rechtsvorm: Eenmanszaak
Impactdoel
Minder voedselverspilling en de plantaardige transitie sexy maken ;)
SDG's
2 - geen honger
5 - gendergelijkheid
12 - verantwoorde consumptie en productie
13 - klimaatactie
Branche
Circulaire & duurzame productie
Voedseltransitie & natuurbehoud
Impactgebied
Horeca & voeding
Onderwijs

Ontdek meer ondernemers

Level 5 Group BV
8 - eerlijk werk en economische groei

Wij bieden ontwikkelruimte voor ondernemers met veel ideeën en weinig tijd, in de vorm van circulaire experimenten. Deze projecten bieden ruimte aan mensen die perspectief zoeken

Stichting VoedselSurplus
1 - geen armoede

VoedselSurplus voorkomt voedselverspilling en zorgt dat dit voedsel waardevol wordt binnen de sociale horeca. Deze initiatieven verzorgen gezonde én gezellige maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners. Wij brengen

Pure Africa Coffee
1 - geen armoede

Pure Africa Coffee zet zich al ruim 8 jaar in voor het eerlijker maken van koffieketens. Het begon met het investeren in microkredieten; inmiddels importeren we