Met Sas

Kookworkshops over voedselverspilling, en vegetarische/vegan catering met persoonlijke aandacht.

Bandoengstraat 72
3531 RN
Utrecht
www.met-sas.nl
Rechtsvorm: Eenmanszaak
Impactdoel
Minder voedselverspilling en de plantaardige transitie sexy maken ;)
SDG's
2 - geen honger
5 - gendergelijkheid
12 - verantwoorde consumptie en productie
13 - klimaatactie
Branche
Circulaire & duurzame productie
Voedseltransitie & natuurbehoud
Impactgebied
Horeca & voeding
Onderwijs

Ontdek meer ondernemers

EthicSchool / Malsch TechnoValuation
4 - kwaliteitsonderwijs

advies en trainingen over maatschappelijk verantwoord innoveren voor duurzame ontwikkeling

EDGES Permacultuur Utrecht
1 - geen armoede

Permacultuur staat voor permanente cultuur en is een ontwerpwetenschap die op allerlei gebieden, zoals tuinieren en voedselbossen, maar ook op wonen, transport, etc. toepasbaar is. Het

StadsWormerij
8 - eerlijk werk en economische groei

| Sluit lokaal de voedselkringloop | Biedt (bio-)supermarkten, cateraars, horecabedrijven, bedrijfskantines, kantoren, etc. een Organisch Afvalservice | Produceert en levert Vermicompost uit Amersfoortse Keuken | Leert