Met Sas

Kookworkshops over voedselverspilling, en vegetarische/vegan catering met persoonlijke aandacht.

Bandoengstraat 72
3531 RN
Utrecht
www.met-sas.nl
Rechtsvorm: Eenmanszaak
Impactdoel
Minder voedselverspilling en de plantaardige transitie sexy maken ;)
SDG's
2 - geen honger
5 - gendergelijkheid
12 - verantwoorde consumptie en productie
13 - klimaatactie
Branche
Circulaire & duurzame productie
Voedseltransitie & natuurbehoud
Impactgebied
Horeca & voeding
Onderwijs

Ontdek meer ondernemers

Stichting VoedselSurplus
1 - geen armoede

VoedselSurplus voorkomt voedselverspilling en zorgt dat dit voedsel waardevol wordt binnen de sociale horeca. Deze initiatieven verzorgen gezonde én gezellige maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners. Wij brengen

Buurman Utrecht
11 - duurzame steden en gemeenschappen

Winkel en werkplaats voor hergebruik van (bouw) materialen in de stad. Wij maken van consumenten makers, upcyclers, reparereerders. Volg een workshop, cursus en leer zelf maken

EDGES Permacultuur Utrecht
1 - geen armoede

Permacultuur staat voor permanente cultuur en is een ontwerpwetenschap die op allerlei gebieden, zoals tuinieren en voedselbossen, maar ook op wonen, transport, etc. toepasbaar is. Het