Stichting VoedselSurplus

VoedselSurplus voorkomt voedselverspilling en zorgt dat dit voedsel waardevol wordt binnen de sociale horeca. Deze initiatieven verzorgen gezonde én gezellige maaltijden voor kwetsbare buurtbewoners.
Wij brengen aanbod van voedseloverschotten en de vraag naar goedkope maar gezonde voedingsmiddelen bij elkaar en zorgen dat buurthuizen daarvan profiteren.

Enghlaan 4
3543BD
Utrecht
voedselsurplus.nl
Rechtsvorm: Stichting
uc
Impactdoel
Voedselverspilling voorkomen; zorgen dat buurthuizen toegang krijgen tot die voedseloverschotten en voordelige, gezellige en gezonde maaltijden kunnen maken voor kwetsbare doelgroepen.
SDG's
1 - geen armoede
2 - geen honger
3 - goede gezondheid en welzijn
11 - duurzame steden en gemeenschappen
12 - verantwoorde consumptie en productie
13 - klimaatactie
17 - partnerschap om doelstellingen te bereiken
Branche
Circulaire & duurzame productie
Sociale cohesie
Voedseltransitie & natuurbehoud
Impactgebied
Horeca & voeding
Logistiek

Ontdek meer ondernemers

Level 5 Group BV
8 - eerlijk werk en economische groei

Wij bieden ontwikkelruimte voor ondernemers met veel ideeën en weinig tijd, in de vorm van circulaire experimenten. Deze projecten bieden ruimte aan mensen die perspectief zoeken

Restaurant Landhuis in de Stad
3 - goede gezondheid en welzijn

We zijn een restaurant met oog voor de wijk. We koken zo veel mogelijk lokaal en biologisch. Bij ons werken ook mensen met een afstand tot

StadsWormerij
8 - eerlijk werk en economische groei

| Sluit lokaal de voedselkringloop | Biedt (bio-)supermarkten, cateraars, horecabedrijven, bedrijfskantines, kantoren, etc. een Organisch Afvalservice | Produceert en levert Vermicompost uit Amersfoortse Keuken | Leert